Drets i reivindicacions

La millora dels drets laborals, la lluita pels drets democràtics, la lluita per la igualtat... són reivindicacions que han protagonitzat la nostra història contemporània. Però, ja ho hem aconseguit tot?

Farem un recorregut per l'exposició permanent del museu on coneixerem els moviments reivindicatius del segle XIX i XX. Valorarem fins a quin punt s'han assolit els seus objectius o encara s'ha de continuar lluitant.

A continuació participarem en un taller on reflexionarem sobre el nostre entorn i ens preguntarem: què ens agradaria millorar de les nostres vides? Us atreviu a plasmar les nostres reivindicacions en una pancarta?

Una activitat dissenyada per adaptar-se a les necessitats de tot tipus de col·lectiu.

Suport

Aquesta activitat es porta a terme amb el suport del programa Apropa Cultura https://www.apropacultura.cat/ca/equipamiento/museu-historia-catalunya

Informació pràctica

  • Informació i reserves: Per més informació, fer consultes o resoldre dubtes al telèfon 932254244 (de dilluns a dijous de 10 a 14h i de 15.30 a 17.30h i divendres de 9.30 a 14h) o a l’adreça electrònica mhcvisites.cultura@gencat.cat.