#artveuivot

Artistes pel dret a decidir

La cultura, l'art, els creadors artístics sempre han estat una veu important en els grans moments de la història moderna de Catalunya. La seva veu, a través de les seves obres, fa que els grans esdeveniments perdurin al llarg del temps. I com no podia ser d'una altra manera, i tenint en compte el moment històric que vivim com a país, els artistes també havien de ser-hi presents.

Per això, des d'un seguit d'entitats de la societat civil catalana, com la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Plataforma per la llengua, CAL, CCN, la Fundació Catalunya Estat, Sobirania i Justícia, Sobirania i Progrés, la Fàbrica, Ciemen, Col·lectiu Emma, Associació Catalana de Professionals i l'Associació de Municipis per la Independència, han tirat endavant el projecte #artveuivot per poder donar la paraula als creadors del nostre país i que, a través de les seves obres, puguin expressar les seves inquietuds, i les de la societat catalana, en relació amb el moment polític i social actual.

Les diferents entitats organitzadores creuen que tota la societat catalana té molt a dir sobre el futur polític de Catalunya, que és imprescindible que s'escolti la veu del poble el 9 de novembre i que aquesta sigui tinguda en compte. La democràcia, el poder votar i decidir, ha de ser un dels pilars fonamentals de la nostra societat, i la construcció d'un nou país és una oportunitat que no podem deixar perdre, la qual ens ha de permetre dissenyar un país millor per a nosaltres i els nostres fills.