Visitmuseum, la nova aplicació mòbil dels museus catalans

Visitmuseum és una aplicació per a tothom interessat en la cultura i el patrimoni. Ofereix informació de tots els equipaments museístics catalans, fent un recorregut pels principals àmbits temàtics i una mirada detallada a les seves peces més destacades. L’app presenta també totes les dades pràctiques per a la visita i els enllaços corresponents per a saber-ne més o poder compartir l’experiència de visita a les xarxes socials. 

És una iniciativa promoguda pel Departament de Cultura i pel Departament d’Empresa i Coneixement i vol ser un element de suport a la visita presencial al museu que permeti a l’usuari complementar el seu recorregut amb continguts disponibles en diversos idiomes. El projecte ha estat finançat íntegrament per l’Impost sobre les Estades en Establiments Turístics (IEET) i té per objectiu, entre altres, fer més accessibles els museus al visitant turista. 

El proper dimecres, 5 d'octubre, es farà la presentació pública i la posada en funcionament de la nova aplicació. L'acte tindrà lloc al Museu de Badalona a les 13h i hi participen:

  • Eulàlia Sabater i Díaz, Regidora de Badalona Educadora
  • Sr. Octavi Bono i Gispert, Director General de Turisme
  • Sr. Jusèp Boya e Busquet, Director General d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni
  • Lluis Marco, actor i padrí de l'audioguia del Museu de Badalona

Coneix Visitmuseum>