Dia Internacional dels Museus

Un any més, el 18 de maig celebrem el Dia Internacional dels Museus, la gran festa dels museus en què els museus de tot el món obrim les nostres portes.

"Museus per la igualtat: diversitat i inclusió" és el lema d'aquest any, un objectiu que compartim també des del Museu d'Històira de Catalunya, on treballem i seguirem treballant per fer cada cop més accessible la història a tothom, independentment des coneixements i les capacitats individuals. Ateses les circumstàncies excepcionals que vivim, aquest any us proposem celebrar aquesta jornada des de casa amb les activitats, propostes i recursos que us proposem tot seguit.

Challenge lúdic

Us agrada disfressar-vos? Heu pensat mai que vosaltres o la vostra família sou ben bé una obra d’art? Doncs ara és el moment de demostrar-ho. Us reptem a recrear alguna de les peces més emblemàtiques de la nostra col·lecció i mostrar-ho a les xarxes socials. Aquí trobareu les instruccions per a participar

#Museumquizacasa especial DIM2020

Després de l’èxit, el passat abril, del #Museumquizacasa, per aquesta diada us oferim una altra edició especial d’aquest concurs digital. Participa a través de qualsevol dispositiu electrònic, ja sigui mòbil, tauletes o ordinadors, i diverteix-te des de casa!

Accedeix des d'aquí al concurs


Portes obertes online

Exposicions en línia

Propostes infantils i familiars

Col·lecció i recursos en línia