Visita familiar 'Els Català, fotògrafs d'un segle'

Visita dinamitzada que presenta la figura i l’obra de cadascun dels membres de la nissaga Català. Al llarg de l’activitat ens fixarem en els principals temes que els tres fotògrafs van capturar amb les seves càmeres: els paisatges, pobles i indrets de Catalunya, les tradicions i les festes populars. La visita també ens permetrà experimentar amb la fotografia de retrat i l’expressió de diferents emocions, així com fer jocs amb diversitat de composicions. Al darrer àmbit de la mostra, dedicat a les diferents tècniques fotogràfiques, descobrirem i experimentarem la seva manera de fotografiar i les innovacions que van aportar: el punt de vista, el moviment, o el contrallum.

Informació pràctica 

Dia: diumenge 20 de març, diumenge 10 d’abril, diumenge 8 de maig, diumenge 29 de maig, diumenge 19 de juny i diumenge 18 de setembre 

Horari: a les 11h 

Durada aproximada: 1 hora

Preu: 2€/persona (els Amics del Museu tenen un 25% de descompte en aquesta activitat). Compra aquí la teva entrada. Atenció: Un cop fet el pagament no es retornaran els diners en cas de cancel·lació de totes o alguna de les places pagades, però en cas que s'hagi de suspendre alguna sessió, es retornarà l’import abonat de les entrades.

Lloc: Museu d'Història de Catalunya. Plaça de Pau Vila 3, Barcelona

Edat recomanada: tots els públics

Amb reserva: Compra aquí la teva entrada

Informació: Al telèfon 93 225 42 44, de dilluns a dijous de 9.30 a 14 h. i de 15 a 17.30 h. i divendres de 9.30 a 14 h., i a l’adreça electrònica mhcvisites.cultura@gencat.cat

Covid-19: és obligatori dur la mascareta posada durant la visita. Consulta aquí totes les mesures de seguretat i higiene que seguim al museu per prevenir i fer front al covid-19, així com les normes de visita que cal seguir.