Formulari Inscripció Activitat


Required fields

- Pagament per transferència bancària al número de compte ES13 2100 5000 5502 0008 8732. Cal indicar com a concepte ‘NOM DE LA PERSONA i JORNADA MUSEUS I IDENTITAT NACIONAL’. Un cop rebut el pagament, es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic a l’adreça facilitada.

- Les places són limitades. En cas d’anul·lació es prega informar a mhcvisites.cultura@gencat.cat o bé trucant al telèfon 93 225 42 44 per tal d’alliberar la seva plaça.

- Podeu adreçar les vostres consultes al correu electrònic activitatsculturals.mhc@gencat.cat o bé trucant al telèfon 93 225 47 00

AVÍS LEGAL PROTECCIÓ DE DADES
D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades a un fitxer del qual n'és responsable l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, per a ús propi, amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud, remetre-li informació i gestionar les activitats i serveis prestats. Es necessari facilitar les dades sol·licitades, podent no ser possible, en cas contrari, atendre adequadament la seva sol·licitud. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit dirigit al correu electrònic lopd.acdpc@gencat.cat o bé per correu postal a l'atenció del Responsable LOPD de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural, Palau Moja, Portaferrissa 1, 08002 Barcelona.