Nits d'estiu

Veus joves d’arrel mediterrània

Us proposem un nou passeig musical sota els estels estiuencs de la cèntrica terrassa de l’edifici del Palau de Mar, enfront el Port Vell. 

Els dimecres de juliol, quan cau el sol, la terrassa del Museu d’Història de Catalunya, esdevé l’escenari del cicle estival ‘Veus joves d'arrel Mediterrània’, quatre concerts de joves artistes que reinterpreten la música d'arrel tradicional amb una mirada contemporània. Modernitat i tradició es troben de la mà de músiques procedents de tots els racons del Mare Nostrum. 

I abans dels concerts, us convidem a gaudir de la visita guiada a l'exposició temporal Els Català, fotògrafs d'un segle. Una visita que permet endinsar-nos en l'ingent llegat de la família Català. Les seves imatges no només són testimoni dels moviments i corrents artístics i culturals que es van produir al llarg del segle XX, sinó que també formen part de la iconografia de la història del país. 

Un nou passeig musical sota els estels estiuencs on gaudir de la música en viu, una copa a la fresca i unes vistes privilegiades. Una ocasió excepcional per gaudir de la nit i la cultura amb els cinc sentits! 

Concerts

  • 6 de juliol. Cocanha - Puput
  • 13 de juliol. La gravetat de Coulomb - E pur si balla
  • 20 de juliol. Momi Maiga - Nio
  • 27 de juliol. Tarta relena - Fiat Lux

Dies: dimecres 6 de juliol, 13 de juliol, 20 de juliol i 27 de juliol

Horari visita guiada: 20.00h o les 21.00h

Horari concert: a les 22 h.

Preu: 16€. 25% de descompte pels membres del programa SOM Museu d'Història de Catalunya.

Lloc: Museu d'Història de Catalunya.

Amb reserva: És imprescindible adquirir l'entrada prèviament.

Comprar entrada al concert i una consumició (el combinat de les Nits d’Estiu) a través d’aquest enllaç.

Comprar entrada a la visita guiada gratuïta a l'exposició temporal “Els Català, fotògrafs d'un segle”, concert i una consumició (el combinat de les Nits d’Estiu) a través d’aquest enllaç. En aquest cas, cal seleccionar entre, visita guiada a les 8h o visita guiada a les 9h. 

Aforament visita guiada: 25 persones màxim. Cal inscripció prèvia.

 

Els grups

Cocanha

La gravetat de Coulomb

Momi Maiga

Tarta relena