Barcelona Dibuixa

Un any més, el Museu d’Història de Catalunya s’uneix a la Festa del Dibuix de Barcelona, el Barcelona Dibuixa. Dissabte 25 d'octubre, recuperarem elements de la tradició i la cultura popular de la mà de Txell Darné per engalanar-nos de festa: gegants, castellers, elements decoratius, foc, aigua... Tots ells es convertiran en originals banderoles que juntes generaran una trama d’imatges i color que decorarà el vestíbul del museu i ens transportarà als temps de les festes populars.

 

Txell Darné va néixer a Banyoles el 1980, i es graduà en Art i Disseny en l’especialitat d’il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona – UAB. El projecte final del graduat el realitzà a l’École des Arts Décoratifs d’Strasbourg (2003). L’any 2005, juntament amb Joan Gómez, inicia l’estudi de disseny i il·lustració Canseixanta. Ha il·lustrat diversos contes infantils i juvenils, també col·labora amb diverses revistes i ha rebut diversos premis de reconeixement, com el Primer premi d’Il·lustració de l’Instituto Nacional de la Juventud (INJUVE-2003) i el Segon premi Calendari Raima de Barcelona (2000). Actualment forma part de l’equip de creació de jocs per l’empresa Londji.

Informació pràctica 

Dia: dissabte 25 d'octubre

Horari: de les 11 a les 19 h 

Preu: activitat gratuïta

Lloc: Museu d'Història de Catalunya. Plaça de Pau Vila 3, Barcelona

Edat recomanada: activitat per a tots els públics

Amb reserva: Inscripcions als tallers presencials a partir del 16 d’octubre en aquest enllaç (et portarà al web de l'Ajuntament de Barcelona, que gestiona les inscripcions).

Covid-19: és obligatori dur la mascareta posada durant la visita. Consulta aquí totes les mesures de seguretat i higiene que seguim al museu per prevenir i fer front al covid-19, així com les normes de visita que cal seguir.

Barcelona dibuixa en línia:  També pots participar a la versió en línia del festival. Trobaràs l’explicació per fer-ho aquí