Visita al Mataró de Puig i Cadafalch

Mataró és la ciutat natal de Josep Puig i Cadafalch, on hi podem trobar mostres molt interessants de la seva obra arquitectònica i urbanística. Entre els anys 1892 i 1896 en va ser arquitecte municipal, i també hi construí edificis per a particulars.

Itinerari de la visita:

  • 10h:  Trobada davant l’Ajuntament de Mataró (La Riera, 48), inici de l’itinerari per l’obra arquitectònica de Puig i Cadafalch, en el que visitarem el Saló de Sessions de l’Ajuntament, la Casa natal de Puig i Cadafalch, el mercat del Rengle, la Botiga La Confianza, la Casa Parera i l’edifici la Beneficiència.
  • 12h: Visita a la Nau Gaudí, la primera obra construïda per Antoni Gaudí.
  • 12:30h: Visita al Museu Can Serra, on visitarem el primer pis per aprofundir en la figura de  Puig i Cadafalch com arqueòleg.
  • 13:30h: Dinar al restaurant Mundial (Camí Ral de la Mercè, 548)
  • 16-18h: Visita guiada a la Casa Coll i Regàs, d’una hora de durada. Segona hora de visita lliure amb autoservei de cafè i infusions a l’espai de galeria i terrassa-jardí.

Informació pràctica 

Dia: dissabte 14 d'abril

Horari: de 10 a 18h, aproximadament

Lloc de trobada: A les 10h davant de l'Ajuntament de Mataró (La Riera, 48)

Preu: 36€ (inclou el guia, les entrades i el dinar). En cas de no presentar-se, no es retornarà l'import abonat. 

Reserves: Cal fer reserva prèvia al telèfon 93 225 47 00 de 09.00 a 14.00 de dilluns a divendres o al correu mhc.cultura@gencat.cat Si no s’arriba a un mínim d’inscrits l’organització es reserva el dret d’anul·lar l’excursió.