Taller d'sketching

El Museu d'Història de Catalunya, dins del cicle d'activitats relacionades amb l'exposició Josep Puig i Cadafalch, arquitecte de Catalunya ha organitzat un taller d'sketching on el dibuixant Lluïsot explicarà diverses tècniques de dibuix ràpid. Josep Puig i Cadafalch és una de les personalitats més importants de la Catalunya contemporània per la seva activitat com a arquitecte, historiador de l’art i polític: fou president de la Mancomunitat de Catalunya i la seva obra arquitectònica i científica li donaren, ja en vida, un gran prestigi internacional.

El taller és intensiu i té una durada de tot el dia. Començarà amb una visita guiada a l'exposició a càrrec dels seus comissaris, on es mostren projectes i plànols d'edificis, peces del seu taller i documents de l’arxiu personal de l’arquitecte. Aquest va restar amagat durant els seus exilis i va ser recuperat l’any 2006 en una de les operacions de salvaguarda documental més importants del país.

Després de la visita, dibuixarem a l’exposició i més tard sortirem a dibuixar un total de quatre edificis seus: els antics magatzems Miele (la Rambla, 60), la Casa Serra (Rambla de Catalunya, 126), la Casa Terrades o Casa de Les Punxes ( Av. Diagonal, 416) i la Casa Ametller (Passeig de Gràcia, 41). Entremig, dinarem.

Realitzarem un total de 5 dibuixos dels quals se’n farà una exposició al museu.

Es facilitarà el paper i un suport. Heu de portar diferents llapis de colors, bolígrafs de diferents colors (o bé rotuladors Stabilo) calibrat o ploma i qui vulgui pot portar aquarel.la. Es recomana venir amb una cadireta plegable per poder seure.

El taller és gratuït (no inclou el dinar) i les places són limitades.

Sketch
doc_ico: 419.348 Kb

Informació pràctica 

  • Dia: dissabte 17 de març (Places exhaurides!) 
  • Hora: de 10.00h a 18.00h
  • Lloc de trobada: Museu d'Història de Catalunya 
  • Preu: activitat gratuïta (no inclou el dinar). Places limitades.
  • Reserva: cal fer reserva prèvia al telèfon 93 225 47 00 de 09.00 a 14.00 de dilluns a divendres o al correu mhc.cultura@gencat.cat