La Mercè 2019

Amb motiu de les festes de la Mercè, el museu organitza una jornada de portes obertes (de 10.00h a 19.00h) en el marc de la qual es podrà seguir la visita guiada a l'exposició permanent 'La memòria d'un país' de 12h a 13.30h.

L'exposició permanent del Museu d’Història de Catalunya, La memòria d'un país, mostra la història mil·lenària dels homes i dones que han viscut en les terres que avui coneixem amb el nom de Catalunya. El visitant pot conèixer de primera mà quines són les arrels de la nostra història, com va néixer i com es va expandir la nostra nació, els seus períodes de prosperitat i decadència, i el seu esdevenir fins arribar als nostres dies. A més, nombroses escenografies i interactius li permeten aproximar-s'hi de manera lúdica i participativa.

Amb el títol Catalunya, un viatge en el temps, us proposem fer un recorregut per la nostra història, des de la prehistòria fins a l'actualitat, seguint l'exposició de la mà d'un guia que ens ajudarà a seguir el fil de la història de manera senzilla, amena i sovint salpebrada amb algunes de les anècdotes i curiositats.

Informació pràctica 

  • Dia: dimarts 24 de setembre
  • Hora i lloc: la visita comença a les 12h a la 2a planta del museu.
  • Preu: activitat gratuïta